Kardis hemsida

2009-2012

2009-2012

Denna gästbok är stängd men här kan ni läsa äldre hälsningar mellan 2009 och 2012 i gästboken.

observera att du fortfarande kan skriva i gästboken HÄR om du missade knappen

163 tankar om “2009-2012

 1. Lee Andersson

  Hej alla Kardis och Jarhoisbor. Lee och Rosita Andersson (kultti)
  önskar er en GLAD PÅSK

 2. Bert-Åke Koivumaa

  God fortsättning på påskfirandet Lee och Rosita. När kan vi se er i byn igen? Undrar Bert-Åke

 3. Barbro

  Glad sommar till er alla,jag läste historiken om Kardis som Benke skrivit intressant, När pappa och Edvin hade garveriet var det stora fyllda tunnor i våran förrådsbyggnad där man höll till med verksamheten, Jag och Gun Kultti lekte där och sprag mellan tunnorna det bar sig inte bättre än att Gun ramlade i och hur jag fick upp henne vet jag inte men det blev slut med leken i den byggnaden.Ett annat minne är när vi lekte med hackelmaskinen och jag fick armen i den ett stort så på min arm lindade vi med en gammal dockklänning innan jag gråtande gick in till mamma.Märta Kultti skötte om såret som var ordentligt stort det var inte ens en gång tal om att åka till läkare nåväl det läkte ihop men jag har ett stort ärr på min arm som minne

 4. sacke

  hej, jag har ordnat till problemet som uppstod i galleriet. Det är nog dags för en sommarstädning på hemsidan till sommaren. Det bör bli någon vecka då jag är ledig och har gjort klar min boflytt, först då har jag internet som går att kunna administrera hemsidan snabbare och effektivare.

  Har tittat på bilderna från midsommarn, tråkigt nog kunde jag inte vara med då jag jobbade i kaunisvaara. Hoppas alla hade en trevlig stund!

  ha en trevlig midsommarn med släkten och vännerna!

  /sacke

 5. Ingrid och Kenneth

  Kan ju också berätta att vi åt och njöt årets surstömming på bygde gården tidigare i dag.Gott, gott!, och det påminner oss att hösten kommer smygande. Vi tackar arrangöraerna på detta vis!!

 6. sacke

  Hej alla, den svävande admin, sacke här. Jag lovade att i sommar ändra utseendet på hemsidan men dessvärre har jag inte funnit fritid att åtgärda det.

  Jag talar nog för alla som besöker hemsidan när jag skriver att vi tackar er alla som hjälper till att komplettera informationen på bilder, text eller tillochmed redigering. En anmärkning av dess slag, stor eller liten, måste alltid åtgärdas och går det inte att åtgärda så måste man åtminstone försöka! tack för mig och tack för noteringarna ni skickar in och fortsätt skicka in dem via *frågelådan*
  //sacke

 7. Ragnar Öhrn

  Jag vill önska alla Kardisbor på plats och i förskingringen en God Jul och ett Gott Nytt år.

 8. Lennart Kultti

  Hej alla & GODJUL samt GOTT NYTT 2013.
  Fotot av gröt-tallriken var frestande men tyvärr bor vi så långt bort. Vi hoppas och tror att många kom, ungnsbakat ”pehmeäleippä” därtill med, kanske, gravad lax eller en skiva rökt korv.
  Det smakar eller hur? Nåväl,här i ”den kungliga kommunen” väster om STH har vi snö för skidåkning,minus 2 grader, 3st älgar såg vi igår och rådjuren kommer i skymningen och äter av vildäpplen. Dessvärre har vi problem med bävrar, de vill gärna kal-avverka våra aspar.Jag skyddar de kvarvarande med hönsnät.
  Än en gång Ha dee. Hls Lennart&Aino

 9. Ingrid och Kenneth

  Önskar alla läsare av hemsidan en fortsatt God Helg!
  till er som missade julgröten i år, kan jag berätta att den smakade utmärkt, likaså det hembakta brödet och fikabrödet som några flinka kardisbor fixat. Godare kunde det inte bli! Lokalen var mer än fullsatt av folk i alla åldrar, och grötätandet avslutades med några julsånger till välklinkande dragspelstoner. Sedan gick vi hemmåt i vintemörkret, – mätta, nöjda och glada!